Een goed event is pas echt geslaagd als alles klopt. Met heerlijk vers eten, voldoende drank, een sfeervolle aankleding en gastvrij personeel. Purple catering & events helpt u graag om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Eten en drinken

Vooraf bespreken we met u welke gerechten er bij uw event passen. In onze professionele horecakeuken in Prinsenbeek (Breda) bereiden we alles voor. We hebben genoeg capaciteit om ook voor grote groepen te kunnen cateren. We gebruiken altijd verse producten, zoveel mogelijk uit onze regio. Wat de drank betreft: tapinstallaties, wijnen of frisdranken, we leveren in overleg alles dat bij uw event past.

Personeel met een glimlach

Wij zijn behoorlijk veeleisend bij het kiezen van ons personeel. Wij zetten alleen goede mensen in met ruime ervaring in de horeca. Vriendelijk, kundig, behulpzaam en representatief. En natuurlijk met een glimlach. Daar kunt u op rekenen.

Aankleding

Strak en modern? Hip en trendy? Of juist Bourgondisch, warm en gezellig? We verzorgen met veel plezier de aankleding van uw event. Van tent tot bar, van statafel tot picknicktafel, van barkruk tot loungebank. En wilt u bloemen, ballonnen, vlaggen of muziek? Ook dat regelen we graag. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Onze ervaring

In Breda en omstreken mochten we al heel wat mooie events verzorgen. Onder andere de partycatering van Breda Live, Outdoor Brabant, Palm parkies en het Issue event. Staat uw event straks ook in dit lijstje?