Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, examenfeest, communie, bruiloft of borrel? Of een zakelijke presentatie, klantevent of bedrijfsfeest? Besteed uw partycatering uit aan Purple catering & events. Wij nemen u graag al het werk uit handen, zodat u volop tijd heeft voor uw gasten.

Waar heeft u zin in?

Zalm met een mousse van geitenkaas? Zacht pruttelende Franse runderstoverij? Zongerijpte tomaten met smeuïge mozzarella? Of een volle en pittige Thaise curry? Al onze gerechten zijn om uw vingers bij af te likken. Wij werken alleen met pure en verse producten en maken alles zelf in onze horecakeuken in Prinsenbeek (Breda). We serveren onze gerechten op een aantrekkelijke en eigentijdse manier. Zoals hapjes in kleine amuseglaasjes of op amuselepels, of mooi opgemaakte buffetten met aardewerken schalen.

Zakelijke catering voor een onvergetelijke ervaring

Nodigt u klanten of relaties uit, of wilt u uw medewerkers bedanken met een onvergetelijk bedrijfsfeest? Schakel ons gerust in voor de complete catering van uw zakelijke evenement. Van een lekkere verse lunch tijdens een vergadering tot het themabuffet op uw feest: we zorgen er altijd voor dat alles tiptop in orde is.

Compleet, lekker en goed

Heeft u alleen borrelhapjes nodig of wilt u een compleet buffet of diner serveren? Alles is mogelijk. Wij denken overal aan. Zo nemen we ook de schalen, borden, bestek en servetten mee en zorgen we voor een trendy aankleding. Uiteraard kunnen we ook de drank verzorgen. Voor u blijft er nog maar één ding over: genieten van uw eigen feest.

Stel uw eigen buffet samen

Op deze pagina vindt u een groot aantal suggesties voor buffetten, lunches en andere gelegenheden. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Stel gerust uw eigen buffet samen, of bespreek met ons de mogelijkheden. We denken graag met u mee.