Jullie bruiloft in onze handen

Wat fijn, jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Hebben jullie je wensen al in kaart gebracht? Of wellicht nog geen idee hoe te beginnen? Martine van der Linden, onze in-house weddinghelper, is jullie rechterhand. Zij gaat met en voor jullie aan de slag want iedere bruiloft is maatwerk. De combinatie van haar ervaring met de mogelijkheden van Purple catering en events zorgt ervoor dat we ieder bruidspaar met veel passie adviseren, begeleiden, helpen en vooral laten genieten.

Martine is dé weddinghelper. Zij is sprankelend, positief, enthousiast, creatief en zij zorgt voor de puntjes op de i.
• Hebben jullie overal aan gedacht?
• Wat willen jullie graag zelf doen?
• En waarbij kunnen we helpen?

bruiloft@purple-catering.nl

Trouwen op locatie

Trouwen in de achtertuin, op die prachtige locatie in de buurt, bij een sfeervolle appelboomgaard, op een relaxte camping, een luxe landgoed of in het bos. Op iedere locatie waar jullie je thuis voelen, gaan wij aan de slag.

Purple catering en events heeft naast heerlijk eten & drinken alles in huis om voor jullie goed uit te pakken. Van stretchtent tot stoelen in iedere stijl, van lange tafels tot een heuse beertruck. Van de volledige organisatie inclusief styling, ceremoniemeester en catering tot een intiem familie-moment op een speciale plek. En het mooiste? Hebben we jullie stijl niet in huis, dan regelen we dit. We werken met de leukste trouwleveranciers. Jullie wensen staan centraal.

Wat is jullie droomlocatie?

Waar hebben jullie zin in?

Een Italiaans shared dinner, een feestelijke amuse parade of een hippe beertruck met uitgebreide BBQ. Een ontspannen lunch aan lange tafels, een feestelijke borrel of een luxe themabuffet in jullie stijl?

Al onze gerechten zijn om jullie vingers bij af te likken. Wij werken alleen met pure en verse producten en maken alles zelf in onze horecakeuken in Prinsenbeek (Breda). We serveren de gerechten in stijl, wat past bij jullie trouwdag.

Purple catering & events is dé cateraar in de regio Breda. Wij verzorgen met veel liefde en plezier de mooiste bruiloften.

Dus: waar hebben jullie zin in?

Hoe het werkt?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, zoek je inspiratie of wil je graag meer weten over tarieven? Dan helpen we jullie graag.

Hoe het werkt? Eigenlijk heel eenvoudig:

1. Graag ontvangen we van jullie een mailtje met hierin jullie vraag, de mogelijke locatie en trouwdatum.
2. Als we jullie wensen globaal in beeld hebben, dan plant Martine met jullie een afspraak op de locatie.
3. Samen kijken we naar jullie complete wensenplaatje en de mogelijkheden. Wat doen jullie zelf? Waar hebben jullie hulp bij nodig?
4. Martine maakt daarna een offerte en als jullie hier een klap opgeven, begint het feest echt!

bruiloft@purple-catering.nl