Walking dinner

Walking dinner

Bij een walking dinner serveert u uw gasten kleine op elkaar afgestemde gerechtjes die zij gemakkelijk staand of lopend kunnen eten. Ideaal bij feesten, op beurzen en netwerkbijeenkomsten. Omdat het walking dinner uit meerdere gangen bestaat, is het een complete maaltijd. Veel meer dus dan alleen een borrelhapje.

Hieronder doen wij meerdere suggesties voor de verschillende gangen voor een walking dinner. Heeft u liever wat anders? Ook dat kan. Bel of mail ons gerust. Wij denken graag met u mee en verzorgen met veel zorg uw totale catering.

Voorgerechten

  • Tartaar van diamandhaas met gemarineerde groene asperges en tiger scampi’s
  • Carpaccio van rund met balsamicostroop, pijnboompitjes, frisse groene salade en Grana Padano
  • Carpaccio van kalf met truffelmayonaise, pijnboompitjes, frisse groene salade en Grana Padano
  • Vitello Tonato
  • Carpaccio van tonijn met kalfsmayonaise, kappertjes en frisse salade
  • Coquille met Hollandse garnalen, tartaar van tomaat en een sorbet van tomaat
  • Carpaccio van kalfslende met eendenleverkrullen, reductie van balsamico, mini salade met kruidendressing en Parmezaanse kaas
  • Dun gesneden runderhaas, bouillon van shiitake en steranijs, gegrilde groene groenten en Persinette Cress
  • Combinatie van dun gesneden kalfslende en tonijn met tonijnmayonaise, basilicum en kappertjes
  • Kreeftenscharen met sous vide gegaarde ganzenlever, frisse appelsalade en schuim van avocado
  • Gerookte paling met guacamole, bloedzuring tomatenkaviaar en Piccalilly sorbetijs
  • Bredasche kweekpaling met een compôte van rode biet en een mousse van mierikswortel

Soep

  • Roomsoep van suikermaïs met rivierkreeftjes
  • Venkelroomsoep met een spiesje gerookte zalm
  • Witlofroomsoep met Hollandse garnalen
  • Brocolliroomsoep met gerookte paling
  • Huisgemaakte pomodorisoep met crème fraîche
  • Pompoensoep met gerookte zalm

Tussengerechten

  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met Serranoham, zeekraal en saus van gepofte paprika
  • Langoustinestaartjes en coquille, een spaghetti van groene asperges, groenten uit de zee geserveerd met een saus van strandkrab
  • Tongscharfilet met coquille, zeekraal en een saus van strandkrab
  • Kabeljauwfilet met mousse van pompoen en risotto verde

Hoofdgerechten

  • Opgebonden tournedos Rosinni met een garnituur van seizoensgroenten, aardappel rösti gegratineerd met truffel
  • Maïskip met een huisgemaakte dragonjus, spaghetti van seizoensgroenten en aardappelgratin met wilde paddestoelen
  • Gevulde parelhoen met paddestoelen en dragonjus, rösti met truffel en Grana Padano kaas en spruitjes met uitgebakken spekjes
  • Gegrilde kalfsmedaillons met ingerolde kalfssukade, tortelonni’s met kalfsriellet en een overheerlijke kalfsjus
  • In truffeljus gegaarde rundersukade ingerold in boerenham geserveerd met aardappelgratin en seizoensgroenten
  • Kalfslende met een stevige portjus, geconfijte knolselderij, gekarameliseerde witlof en mousseline van pastinaak

Nagerechten

  • Diverse mini desserts
  • Uitgebreide kaasplank
  • Mascarponemousse van Liquer 43 met bloemenhoning en sinaasappelsorbet
  • Mascarponemousse met Grand Marnier en gebraden ananas met peper
  • Aardbeienmousse met verse aardbeien en After Eight ijs
//]]>